hulp bij zoeken partner

Wat je moet weten voordat je gaat daten

wij helpen je verder...

coach voor mannen daten

Coach worden

Wil je mannen coachen ?

Mannen zijn nog steeds veruit in de meerderheid op dating sites, wat betekent dat zij zich wezenlijk moeten onderscheiden om positief op te vallen tussen al die andere mannen.

Vrouwen hebben de touwtjes in handen op de datingsites. Maar vrouwen raken dikwijls gedesillusioneerd omdat er maar weinig aantrekkelijke mannen staan ingeschreven. Mannen op dating sites laten (onbewust) nogal wat steken vallen in hun presentatie en profilering. Hierdoor worden ze niet aantrekkelijk gevonden door vrouwen en dus zijn ze vaak minder succesvol op datingsites dan ze zouden kunnen zijn….

Hierdoor raken veel mannen (onnodig) teleurgesteld en sommige zelfs gefrustreerd. Vaak krijgen ze geen reacties op hun verzonden berichten, laat staan dat mannen spontane reacties van vrouwen ontvangen. Dit komt omdat mannen onvoldoende stilstaan bij hun Presenteren, hun Profilering, en last but not least hoe ze met vrouwen moeten Communiceren. Hier valt voor mannen nog erg veel te winnen waardoor er een interessante uitdaging ligt voor Dating Coaches waar veel eer in valt te behalen.

Wij zijn gedreven professionals en door onze expertises te bundelen hebben wij een concept ontwikkeld dat werkt en succes garandeert voor mannen op datingsites. Dit concept geven wij graag aan jou door, zodat ook jij mannen kunt coachen waardoor zij wél succesvol kunnen daten. Het ontwikkelen van jouw talent tot een succesvolle dating coach is onze uitdaging en jouw toekomst. Ook jij kunt expert worden in het coachen van mannen.

Weet dat wij je na afloop van de cursus gratis e-support aanbieden. Dit betekent dat jij nog 6 maanden bij ons terecht kunt met al je vragen waar je in de praktijk tegenaan loopt.

Meld je aan.

contact

info@dating-support.nl
06-55171801  Annet Mulders
06-51615417  Louise Engbers

Adres

Heuvel 22a
5664 HL Geldrop

Daver 13
4012 BA Kerk-Avezaath (bij Tiel)