hulp bij zoeken partner

Wat je moet weten voordat je gaat daten

wij helpen je verder...

datingsite support onlinedaten

Workshop

Willen jullie een workshop organiseren voor vrienden/ vriendinnen, of op zoek naar een personeelsuitje of vrijgezellenfeestje en wil je een onvergetelijke middag/avond, lees dan verder. Dating-Support kan onderstaande workshop op maat aanbieden en specifiek voor jullie groep(je) of bedrijf organiseren. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat je moet weten voordat je gaat daten…

Voordat je gaat daten via internet moet je echt heel wat weten. ‘Bezint eer ge begint’ is hier zeker van toepassing. Want de way of dating verandert snel in deze dynamische tijd. In de workshop vertellen wij jullie de tips & tricks en de do's & don'ts voor internetdaten en geven wij antwoord op de belangrijkste en spannendste vragen hoe je (wel) succesvol kunt daten.

Voor wie?

Voor jullie om te horen wat de succesfactoren zijn  om met succes te daten. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar het mysterie vrouw, de aantrekkelijke man en waartoe de M/V verschillen leiden bij daten. Als je wil weten wat wel of juist averechts werkt op die ander waar jij je oog op hebt laten vallen. Kortom, voor iedereen die date of wil daten via internet is deze workshop zowel een need als nice to know!

What’s in it for all of you?

Jullie krijgen tips over de presentatie & profilering & communicatie op dating sites.

Wat is een goede foto? Wat doe je als je geen foto kunt/wilt plaatsen? Wat je kunt doen met een nick name.. Tips waardoor je opvalt tussen al die andere profielen… zelfs zonder foto. Hoe je iets van jezelf kunt laten zien waardoor de ander nieuwsgierig wordt naar jou en je toch reacties krijgt.

Ook geven we je tips voor openingszinnen. We bespreken de voor- en nadelen van de zogenaamde aanvinkopties op datingsites als je je profiel invult. Hoe je de kans op het vinden van een voor jou geschikte date kunt vergroten. En last but not least, hoe geef je die ander een ‘goed gevoel’ want alleen dan ontstaat er actie & reactie.

Kortom we doorbreken het No Reply Syndroom

We vertellen hoe je onnodige tijdverspilling voorkomt, hoe je het vervolglijntje buiten de dating site legt om elkaar op een snelle én veilige manier te ontdekken? Ga je direct met de billen bloot in dit stadium of is het beter nog even anoniem te blijven? Weet dat je na het uitwisselen van persoonlijke gegevens voor de ander makkelijk bent te traceren, wat niet altijd slim is…!

Wanneer en waar ga je daten? Hoe geef je invulling aan een date, hoe voorkom je het stil vallen van een gesprek? Hoe kap je het op een snelle en fatsoenlijke manier af als ‘real life’ tegenvalt? En hoe geef je vervolg aan je 1ste date als het klikt. Ook de verschillen tussen mannen en vrouwen, wat vrouwen aantrekkelijk maakt voor mannen en andersom, hoe word je als man aantrekkelijk voor een vrouw, komt aan bod.

En least but not least

Tijdens de workshop is er alle ruimte voor jullie input om onderling te sparren.
Dat willen jullie toch, een gezellige middag/avond waar je de tips en tricks, do's & don'ts van internetdaten leert kennen om daarna succesvol te kunnen daten.

Interesse ?

Afhankelijk van jullie wensen, het aantal deelnemers en de locatie bepalen we de prijs. Interesse in deze spannende workshop, neem dan vooral contact met ons op zodat we een en ander kunnen bespreken. Vul het contactformulier in, of neem via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op.

contact

info@dating-support.nl
06-55171801  Annet Mulders
06-51615417  Louise Engbers

Adres

Heuvel 22a
5664 HL Geldrop

Daver 13
4012 BA Kerk-Avezaath (bij Tiel)