hulp bij zoeken partner

Wat je moet weten voordat je gaat daten

wij helpen je verder...

lokatie dating support tiel

Met wie werken we

De mensen achter Dating-Support

Merel van ’t Wout, kledingcoach & styliste.

Dating Support heeft ervoor gekozen om voor het onderdeel Presentatie van de training voor Dating Coach, met haar samen te werken omdat zij absoluut tot de top behoort in haar vakgebied. Door haar ervaring in de mode, styling en beauty - > 20 jaar - heeft zij met haar adviezen veel mensen beautiful & happy gemaakt. Ze schrijft boeken, geeft presentaties en opleidingen binnen haar vakgebied.

Tijdens de trainingen voor Dating Support leert zij jou als toekomstig Dating Coach hoe je een kledingstijl adviseert waar mensen zich prettig in voelen, maar die de man/vrouw ook kansen biedt. Hoe een actuele kledingstijl bij zowel het uiterlijk als innerlijk van de persoon past voor de perfecte uitstraling & look. Haar motto; wees je mooiste zelf!

Een stijl omschrijven is niet gemakkelijk omdat er altijd sprake is van een combinatie van stijlen. Haar eigen stijl omschrijft ze als modisch en zakelijk met een persoonlijke twist. Kleding moet je laten stralen zonder dat het te gemaakt is of je persoonlijkheid overschaduwt. Ongelooflijk wat kleding en verzorging kan doen met en voor iemand. Er is zo veel mogelijk. Je moet alleen weten wat dat is.

Merel leert je hoe jij van iemand ‘de mooiste zelf ‘ kunt maken. Daarvoor vertelt ze je alles over kleur, belijning en styling zodat jij als cursist op jouw beurt na afloop van de training weet hoe jij ervoor zorgt dat jouw klanten er happy & beautiful uitzien.

 

 

 

 

Marc Chen, fotograaf

Een leuke profielfoto? Welke ga je gebruiken, waar haal je die vandaan?
Natuurlijk vertelt je profiel meer over wie je bent, wat je leuk en interessant vindt, maar als niemand je profiel bekijkt gebeurt er niets! Alles valt of staat met de eerste indruk die jij maakt, en dat zijn jouw profielfoto en de foto’s daaromheen. Zonder goede foto’s kun je het vergeten!

Met een goede foto wek je de interesse op van anderen en krijg je de kans meer van jezelf te laten zien. Het gaat dus om de beste versie van jezelf te vertalen naar een foto. Een foto die bij jou past en waarmee je mensen aantrekt die het beste bij jou passen.
Dagelijks ben ik met profielfoto’s bezig en elke keer wordt het me bevestigd dat aansprekende profielfoto’s een must have zijn op dating sites voor reacties. Tijdens de fotosessie in de workshops van Dating-Support geef ik iedereen persoonlijke tips voor een optimale uitstraling, nadat we samen hebben besproken hoe en wat jij van jezelf wil laten zien, dat leg ik vervolgens vast op de profielfoto en de foto’s.
Als profielfoto fotograaf bij eenprofielfoto.nl help ik dagelijks mensen aan de (profiel)foto’s die hen op de wijze presenteert die zij voor ogen hebben. Zowel zakelijk als informeel en altijd geschikt voor de toepassing(en) die we hebben afgesproken.

Dating Support is een boeiende club voor iedereen: toekomstige Dating Support Coaches, mannen en vrouwen die zich laten coachen of een workshop volgen en niet in de laatste plaats voor de mensen achter Dating Support.

contact

info@dating-support.nl
06-55171801  Annet Mulders
06-51615417  Louise Engbers

Adres

Heuvel 22a
5664 HL Geldrop

Daver 13
4012 BA Kerk-Avezaath (bij Tiel)