hulp bij zoeken partner

Wat je moet weten voordat je gaat daten

wij helpen je verder...

lokatie dating support tiel

Wie zijn wij?

De mensen achter Dating-Support

Annet Mulders

Ik ben Annet Mulders. De internet dating wereld fascineert mij al jaren. Simpelweg door de mogelijkheden die dit -spel- je kunnen brengen, de ervaringen en uitdagingen die het met zich mee brengt. Na jarenlange ervaring op diverse datingsites heb ik veel mannen leren kennen. Ieder met z’n eigen verhaal, motieven en ervaringen. De meeste mannen die ik heb ontmoet waren leuke, goed uitziende en interessante mannen. In real life zijn de meeste mannen veel leuker dan ze in de virtuele wereld laten zien. Jammer dat de meeste mannen internet daten als moeizaam en teleurstellend ervaren omdat zij denken dat vrouwen niet weten wat ze willen.

Als vrouw weet ik, zoals de meeste vrouwen, heel goed wat ik wel en niet wil. In de virtuele wereld werkt alles anders, daar is het niet direct Click,Match & Catch, bij de meeste vrouwen ligt het genuanceerder. Als een man een vrouw kan laten zien wat zij wil /zoekt en haar een goed gevoel kan geven, wint hij zeker haar interesse waardoor ze meer van hem wil weten.

Weet jij hoe je haar laat zien dat jij degene bent die zij zoekt? Hoe je haar een goed gevoel geeft? Wat vrouwen aantrekkelijk vinden? Een vrouw versieren is wat anders dan een vrouw stapelgek op je laten worden. Wat wil je? Weet jij hoe dit te verwezenlijken en hoe zij vervolgens nieuwsgierig & geïnteresseerd in je blijft? De kunst is om de juiste snaar bij vrouwen te raken. Als je -de regels van het spel- en vrouwen een beter leert kennen, nemen je scoringskansen enorm toe.

Ook vrouwen zijn -zoekende- op datingsites maar ook vaak teleurgesteld. Vrouwen mogen op de meeste dating sites dan wel de touwtjes in handen hebben, velen van hen weten niet hoe deze te gebruiken. Weet jij hoe je de man aantrekt, die bij je past? Weet jij wat mannen zoeken in een vrouw behalve een leuke jurkje en hoe je een boeiende - geen saaie - vrouw voor een man kunt zijn? En hoe je de jager in de man geboeid houdt in het grote sprookjesbos en hoe je de boze wolf kunt herkennen?

De rode draad bij internet daten is (on)nodige teleurstelling. Weet, verandering begint bij jezelf!

Je binnen- & buitenkant moet kloppen om succes te hebben aan de overkant.... Inmiddels heb ik de kennis en ervaring opgedaan om te weten hoe je dit ‘spel’ op een leuke en spannende manier kunt spelen. Met alleen een foto ben je er nog niet. De do’s & dont’s, de tips & tricks, de ‘regels van het spel’ en least but not last de verschillen tussen m/v in hun denken en doen zijn onmisbare handvatten. Ik deel mijn ervaringen via Dating Support met alle mannen en vrouwen zodat zij net als ik scoren met daten. Mijn aanpak is heel praktisch, ik vertel je hoe jij jezelf het beste kunt profileren en presenteren. De juiste aanpak maakt het verschil tussen top of flop.

Louise Engbers

Jij wil gecoacht worden bij je zoektocht naar een date / partner en ik, Louise Engbers help je daar graag bij.

Als sociale wetenschapper heb ik als Human Resources Manager in en buiten Nederland bij diverse organisaties gewerkt. Wat ik toen deed in het HRM vak en nu doe als dating support coach heeft veel raakvlakken. Als je solliciteert maak je je CV en schrijf je een motivatie waarin je jezelf neerzet. Bij daten, solliciteren op vacatures in de liefde - via dating sites is het eigenlijk precies hetzelfde. Die ervaring heb ik zelf ook opgedaan. Ik heb gemerkt dat je moet opvallen door je te onderscheiden.

Op dating sites spring je er pas echt uit als je jezelf goed op de kaart hebt gezet en jouw totaalplaatje - je presentatie en je communicatie skills - klopt. Maar mannen en vrouwen die tot elkaar worden aangetrokken communiceren zowel on- als offline vaak niet op dezelfde golflengte waardoor het mis gaat. Vanuit mijn expertise weet ik dat als je flexibeler bent in je communicatie de kans op een match absoluut groter is. De bedoeling van je communicatie is namelijk het resultaat dat je krijgt. Als je elkaar beter kunt lezen verloopt het dating proces voor beiden plezieriger en is het interessanter. 

Vrouwen vinden dat mannen slecht luisteren, mannen vinden dat vrouwen kletsen of erger zeuren.

Van mij krijg je de handvatten hoe je dit en ander onbegrip in de communicatie tussen M/V kunt voorkomen. Online chats maar zeker offline contact valt of staat met goede communicatie. Als je begrijpt hoe M/V communiceren en dit in de praktijk kunt toepassen, wordt je zelfverzekerder en daardoor aantrekkelijk.

Daarom laat ik jou inzien hoe jij verbaal overkomt op je date, maar minstens zo belangrijk hoe je aantrekkelijke lichaamstaal uitstraalt en de niet te missen de lichaamstaal van je date kunt herkennen. Body language speelt bij daten (onbewust) een essentiële rol. Is je body language verkeerd dan verzeker ik je dat je je date verknalt. Maar andersom werkt het ook, als je weet hoe je de juiste lichaamstaal laat zien, scoor je absoluut bij je date. Van mij krijg je bruikbare tips die ik uiteraard afstem op jouw wensen en ervaringen.

Het is mijn uitdaging om de communicatie van daters zodanig te transformeren waardoor zij op dating sites succesvolle matches en afspraken krijgen met hun dates.

contact

info@dating-support.nl
06-55171801  Annet Mulders
06-51615417  Louise Engbers

Adres

Heuvel 22a
5664 HL Geldrop

Daver 13
4012 BA Kerk-Avezaath (bij Tiel)